Get Chef’s maakt winnaar maand lang gratis lunchen bekend

Winnares maand lang gratis lunchen Maastricht

  • Een gelukkige studente uit Maastricht kan een maand lang gratis lunchen

  • Voedselverspilling app positief ontvangen door gebruikers in Maastricht
  • Get Chef’s doel is uitbreiding in Maastricht

Maastricht, 5 november 2018 – De winnares van een maand lang gratis lunchen is bekend in Maastricht. Studenten van de Universiteit Maastricht kunnen sinds september gerechten met korting bestellen zodat voedselverspilling wordt voorkomen. Get Chef’s werkt hiervoor samen met Albron, de foodservice organisatie die actief is op de Universiteit Maastricht.

Sinds september kunnen studenten van de Universiteit Maastricht gebruik maken van de Get Chef’s app. De app waar studenten voedselverspilling mee kunnen voorkomen door te eten met korting. Om de livegang te vieren werd er in samenwerking met Albron een lunchactie bedacht. Door de eerste maand de app te downloaden maakte gebruikers kans op een maand lang gratis lunchen bij één van de M.RK.T locaties. De gelukkige winnares is Sjanelle geworden. Zij heeft de prijs afgelopen week in ontvangst genomen wat een prettige afleiding was tijdens de tentamenstress. “De app heb ik gedownload omdat ik het concept gaaf vind en wil omarmen, niet eens voor lunchactie. Maar dit is wel een erg fijne verrassing”, aldus de winnares.

Dit was niet de enige actie. Tijdens dezelfde maand konden studenten al kennismaken met Get Chef’s via de pizza actie. Een surprise pizza voor de helft van de prijs. De pizza werd belegd met overtollige voorraad van groente, vis en vlees. Achter de schermen wordt druk gewerkt om de app aandacht te geven. Studenten kunnen de komende tijd van meer acties genieten en zien dagelijks korting in de app zodra er gerechten in overvloed zijn. Door via de app te bestellen staat je order op het aangeven tijdstip klaar en hoef je niet in de rij te staan.

Op dit moment is de app beschikbaar op de M.RK.T locaties. Binnenkort wordt er op meerdere locaties uitgerold. De app wordt positief omarmd in het zuiden van het land door de vele Nederlandse en internationale studenten. Get Chef’s zet de samenwerking met Albron in duurzaam ondernemer onverminderd voort. Samen in de strijd tegen voedselverspilling.

Over Get Chef’s

Get Chef’s is de pionier op het gebied van voedselverspilling tegengaan. Voor bedrijven ontwikkelen zij slimme online tools om dit te realiseren. Get Chef’s werkt in samenwerking met goede doelen zoals het Leger des Heils en de Voedselbank om voedselverspilling te verminderen en daarmee voedseltekort tegen te gaan. Get Chef’s is momenteel actief in Amsterdam, Den Haag en Maastricht. Kijk voor meer informatie op getchefs.nl.